Om Riis Tømrer- og Snedkerforretning:

Riis Tømrer- og Snedkerforretning er en mindre, lokal familievirksomhed med stolte håndværktradition, som går over 100år tilbage i tiden.

Idag drives virksomheden af Per Jørgensen og Lasse Krogh, som i samarbejde med de ansatte får løst store og mindre tømreropgaver i Østjylland, dog med stor fokus på Skanderborg og omegn.

Igennem årene har Riis Tømrer opbygget et stort netværk og mange forbindelse i og omkring Skanderborg. Den gode service og godt håndværk har gjort at der findes mange faste kunder som gang på gang vender tilbage til Riis Tømrer, når de har brug for en fagmand.

Historien om Riis Tømrer

Det hele startede tilbage i 1912, hvor Johannes Jørgensen startede en lille tømrerforretning i Riis. Det blev siden kendt som Riis Tømrer- og Snedkerforretning.

I 1955 overtog André Jørgensen, den ene af Johannes sønner virksomheden, og videreført den stolte håndværkertradition i familien. André havde fokus på lokale kunder og fik dermed opbygget en storkundekreds i og omkring Ris. Senere via hos store netværk i Skanderborg og omegn, begyndte der at komme byggeopgaver i Skanderborg og omegn.

i 1986 begyndte Per Jørgensen, søn af André Jørgensen langsomt at overtage Riis Tømrer- og Snedkerforretning. De sidste mere end 30år er det Per Jørgensen som har været tømrermester og vidreført de mange års ekspertise som er indbegrebet med Riis Tømrer. Per har igennem årene opbygget stort netværk og kendskab til såvel lokalområdet og resten af Skanderborg Kommune. Per har holdt fast i de lokale kunder og plejer samt vedligholder, den tætte forbindelse til lokalområdet. Derfor er der stadig mange “gamle” kunder som bliver ved med at ringe, når de skal bruge en tømrer. Samt de har givet kontakten videre til børn, familie og bekendte.

i 2016 kom Lasse Krogh, nevø til Per Jørgensen med i virksomheden og skal sammen med Per videreføre de stolte familietraditioner i Riis Tømrer- og Snedkerforretning.

I alle årene siden den spæde start,  har Riis Tømrer været kendt for godt og solidt håndværk udført med stolte håndværkstraditioner.