Hurtig udskiftning af døre og vinduer

Riis Tømrer- og Snedkerforretning i Skanderborg monterer og udskifter døre og vinduer i Skanderborg og omegn.

Døre og vinduer har stor betydning for hele boligens æstetiske udtryk, og det er derfor vigtigt at vælge de helt rigtige døre og vinduer, og her står Riis Tømrer- og Snedkerforretning klar med ekspertise og rådgivning.

Vi har stor erfaring med montering og renovering af døre og vinduer og monterer døre og vinduer for både private og erhverv.

Specialløsninger til både døre og vinduer

Riis Tømrer- og Snedkerforretning i Skanderborg har professionelle samarbejdspartnere, som deler vores høje krav til kvalitet og service, og hos os er opgaven først klaret, når vinduer og døre er monteret og alt er pænt og ryddeligt.

Vi kan levere døre og vinduer fra alle leverandører, men i kraft af vores gode samarbejde med KPK Døre og Vinduer kan vi hurtigt levere specialløsninger til både døre og vinduer.

Ud over det æstetiske udtryk kan nye døre og vinduer også være med til at sikre hjemmet mod indbrud samt optimere husets energiudnyttelse.  Riis Tømrer- og Snedkerforretning rådgiver derfor også gerne om, hvordan nye døre og vinduer kan sikre huset mod ubudne gæster og spare på energiforbruget.